Vårdlinjen Borås, Alice

En motivering: Alice är den mest varma människa jag någonsin träffat. Hon tog tid att lyssna på alla, oavsett om man ville prata om skolarbete eller om saker man kämpade med hemma. Hon var den lärare jag alltid kommer att minnas, och jag hoppas att fler minns henne med ljus och glädje!

Ett minne: Jag minns att jag var så nära att hoppa av skolan, då det kändes som att jag inte skulle klara av det. Tack vare Alice så blev det inte så. Jag kunde läsa klart och även vidareutbilda mig så att jag numera är sjuksköterska. Utan Alice hade det aldrig gått.

En hälsning: Tack Alice för att du alltid fanns där och pratade med mig om hur jag hade det hemma. Du kunde verkligen se igenom mig hur jag mådde och uppmuntrade mig på ett sätt ingen annan har gjort innan dess!

Leave a Reply